Celebrate The 90's

Joe celebrate90 header date

De 90's die moeten gevierd worden!

Haal je Flippo-kaft vanonder het stof en trek je mooiste fluotrainingspak aan. Hoog tijd om de jaren van tamagotchi's, Buffalo's, Twin Peaks, GameBoy, Furby's en heel veel muziek te vieren. Materiaal genoeg dus om een week lang je radio te doen overvloeien van het beste uit de jaren '90 in Celebrate The 90's.

Luister vanaf maandag 19 tot en met vrijdag 23 juni van 6u tot middernacht naar Celebrate The 90's en dompel je onder in de gouden tijd van girl- en boysbands. De week afsluiten doen we met de Celebrate The 90's Top 100 en een Celebrate Party in Rio Club in Sint-Katelijne Waver.

Celebrate Party met The Dinky Toys

Alsof een week lang het beste uit de jaren '90 nog niet genoeg is, sluiten we de Celebrate The 90's-week af met een Celebrate Party!

Feesten doen we in Rio Club in Sint-Katelijne Waver en ook The Dinky Toys zullen van de partij zijn. Zij treden op en bouwen samen met jou een feestje. Voor en na The Dinky Toys zorgen Joe-dj's Carl Schmitz, Sven Ornelis en Bjorn Verhoeven voor de beste 90's party hits.

Tickets voor de Celebrate Party kan je winnen tijdens Celebrate The 90's. Hoor je Furby "Let's Go To The Party" zingen? Stuur dan zo snel mogelijk Party met de Joe-app of sms naar 6622 ( €0,50/bericht) of vul het formulier in op deze pagina.

 

Het 90's Netwerk

Werk jij voor een bedrijf dat opgericht is in de jaren '90? Of maken jullie een product dat hot werd in de 90's? Of heb je een ander (straf) verhaal over je bedrijf in de 90's?

Laat het ons weten via deze pagina en sluit je aan bij het 90's Netwerk.

Stem voor de Celebrate The 90's Top 100

Britney, Nirvana, Backstreet Boys, Michael Jackson... Welke 90's-artiest is jouw ultieme favoriet? Welk nummer uit de jaren '90 katapulteert je vanaf de eerste noot naar een rokerige fuifzaal? Kortom: welke platen staan bovenaan in de Celebrate The 90's Top 100?

Stem jouw 3 favorieten in onze lijst en luister op vrijdag 23 juni naar de Celebrate The 90's Top 100.