WHITESNAKE

JOE fm presenteert Whitesnake

Whitesnake 740x450

Op 1 december 2015 houdt “The Purple Tour” van de legendarische rockformatie Whitesnake halt in de club van Vorst Nationaal.
De groep rond Deep Purple zanger David Coverdale zal naast de grootste hits ‘Here I Go Again’, ‘Is This Love’ en ‘Still of The Night’ ook nummers van hun nieuwe plaat The Purple Album spelen.

Op The Purple Album staan bewerkingen van Deep Purple klassiekers uit de periode dat David Coverdale er aan het roer stond (van 1973 tot 1976). De huidige leden van Whitesnake (David Coverdale – zang, 
Reb Beach – gitaar, 
Joel Hoekstra – gitaar, 
Michael Devin – bas en
Tommy Aldridge – drum) blazen de nummers uit de klassieke Deep Purple platen ‘Burn’, ‘Stormbringer’ en ‘Come Taste the band’ op energieke wijze nieuw leven in.

“Het is een eerbetoon, een hommage en een grote ‘dank u’ van mij aan Deep Purple voor de kans die ze mij 40 jaar geleden gaven”, aldus Coverdale. “Ik heb onlangs nog aan Ritchie (Blackmore) laten weten dat zij mij destijds de aanzet gaven voor een ongelooflijke reis die tot op vandaag blijft doorgaan. Ik kon mij geen betere meesters indenken. The University of Deep Purple was een buitengewone leerschool. We staan te trappelen om die songs bij jullie live te komen spelen”.

Wil jij bij JOE fm presenteert Whitesnake op 1 december in Vorst Nationaal staan?
Waag dan je kans met onderstaande prijsvraag!