Herbert Bruynseels

Top 100 Maand

Atp top100maand v2

Het is een jaarlijkse traditie geworden bij JOE fm: mei is Top 100-maand. Elke vrijdag, vanaf 9u, hoor je de beste honderd hits rond één bepaald thema. Die thema’s werden de door de luisteraars van JOE gesuggereerd op de website. Uit die inzendingen hebben de DJ’s 5 onderwerpen geselecteerd en die zijn vervolgens in de maand mei uitgezonden.

Black Is Beautiful Top 100:

op vrijdag 2 mei zonden Herbert Bruynseels en Elke Van Mello de Top 100-maand af met de Black Is Beautiful Top 100. De beste zwarte artiesten samengebracht in één lijst. Van soullegendes als James Brown en Aretha Franklin, over Michael Jackson tot Pharrell Williams. 'You're The First, The Last, My Everything' van Barry White stond op nummer 1.

Franse Top 100:

De JOE luisteraars hadden aangegeven dat ook dit jaar een Franse top niet mag ontbreken. Michel Follet en Heidi Van Tielen zetten daarom op vrijdag 9 mei de grootste, Franstalige hits op een rij. De voorbije jaren bleek Claude François de populairste artiest in deze lijst en ook dit jaar stond Alexandrie, Alexandrie weer stevig bovenaan de lijst.

We Will Rock You Top 100:

Leen Demaré en Raf van Brussel zetten het volume op 11 tijdens de We Will Rock You Top 100. Veel gitaren en nog meer decibellen knalden uit de radio op vrijdag 16 mei. Bryan Adams bleek de populairste: zijn Summer Of '69 stond op 1.

Lage Landen Top 100:

de muzikale interland België-Nederland werd op vrijdag 23 mei gespeeld door Alexandra Potvin en Jan Bosman. In deze top namen onze Noorderburen, zoals Doe Maar en Marco Borsato, het op tegen onze populairste, Nederlandstalige artiesten, zoals Clouseau en De Kreuners. Anne van Clouseau ging met de overwinning aan de haal.

Regenboog Top 100:

it’s raining men op vrijdag 30 mei, want dan nAmen Bjorn Verhoeven en Lenke van Olmen de regenboog-vlag in de hand. Veel disco, fun en vrolijkheid, van de Pointer Sisters tot de Scissor Sisters, but it was fun to stay at the Y.M.C.A. Village People op nr 1!

Hieronder kan je alle toplijsten herbekijken. Bij elk liedje kan je zowel de hoes als de videoclip terugvinden én alle lijsten staan ook op onze Spotify-pagina.