Vier de 25ste Verjaardag van Disneyland® Paris

Joe disney header v3

Vanaf 26 maart gebeurt er iets sensationeels in Disneyland® Paris. Maak je klaar om 25 magische jaren te vieren met spectaculaire en schitterende verrassingen in het Disneyland® Park.

Tijdens dit feestelijke jaar wordt de hemel boven de parken verlicht door de glinsterende gloed van duizenden verhalen. Klassieke sprookjes stralen volop en nieuwe avonturen komen met een twinkeling tot leven. Samen verlichten ze een adembenemend Disneyland® Paris. Grijp de kans van je leven om mee te schitteren en beleef de magie meer dan ooit tevoren. 

En nog veel meer...

Disneyland® Park glinstert met een magische Disney gloed tijdens de 25ste Verjaardag.

Jij kan erbij zijn!

Wil jij samen de 25ste Verjaardag van Disneyland® Paris vieren in het Disneyland® Park?

Spits je oren en luister vanaf maandag 3 april heel goed naar Joe, want elke dag maak je kans op een verblijf in Disneyland® Paris.

Hoe kan je winnen?

Van maandag 3 tot en met dinsdag 18 april spelen we op Joe het spelletje Finding Disney.

Luister naar Joe, ontdek de tips en laat Raf via de gratis Joe-app of met een sms naar 6622 weten welk Disney-figuur we zoeken.

Als jij de eerste bent, mag je op onze kosten de magische 25ste Verjaardag van Disneyland® Paris vieren.

Maar er is meer...

Joe zou Joe niet zijn, als we niet all the way gingen.

Families, verenigingen, vriendengroepen... verenig je, want alleen op dinsdag 18 april maak je kans op één exclusief all the way-verblijf in Disneyland® Paris voor jou en 25 vrienden of familieleden.

Je leest het goed: jij + 25 personen mogen op onze kosten de 25ste Verjaardag van Disneyland® Paris vieren in het Disneyland® Park!